امروز پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 http://islamic-teb.cloob24.com
0
  

روغن شحم: بعضی امور بیماری را از بدن خارج می کند روایتی در مورد پی گاو داریم: مَنْ أَکَلَ لُقْمَهَ شَحْمٍ أَخْرَجَتْ‌ مِثْلَهَا مِنَ‌ الدَّاء یعنی کسی که لقمه ای از شحم گاو بخورد مانند آن از بیماری خارج می‌شود. احتمال دارد که مراد این باشد که به مقدار پی گاو، بیماری از بدن خارج می‌شود و احتمال دارد که مراد این باشد که از سنخ پی گاو از بدن خارج می‌شود یعنی به مقدار پی گاو، چربی بد از بدن خارج می‌شود. چیزی که بر بنی اسرائیل حرام شده است قلوه پی است. در کل دنیا شحم ممنوع است و این به جهت این است که یهودیان بر تمام موسسات جهانی حاکم هستند. بهترین روغن قلوه پی است. برای درست کردن روغن پی گاو روش مخصوصی وجود دارد که سفت نمی‌شود اول اینکه باید پی و ظرف چرب شود و دوم اینکه هر مقداری از پی که آب می‌شود را در ظرف دیگر ریخته بشود تا زیاد حرارت نبیند و نماسد و سفت نشود و چیزهایی مثل پیاز فلفل به و جوزبویا به آن اضافه شود تا بوی آن گرفته بشود. بنابراین ظرف باید قبلا چرب شده باشد و خیلی نیز پی حرارت نبیند. (آیت الله تبریزیان)

0
تاری چشم

درمان اول حجامت سر است، پیامبر (ص)می‌فرمایند: «الحجامه فی الرأس شفاء من سبع: من الجنون والجذام والبرص والنعاس ووجع الضرس وظلمه العین والصداع.» [1]یعنی «حجامت سر درمان هفت بیماری است، جنون، و جذام، و پیسی، و خواب آلودگی، و دندان‌درد، و تاری چشم، و میگرن.»

 

درمان دوم داروی شافیه است، درباره داروی شافیه آمده: «فإذا اتى علیه اربعه اشهر فهو جید من الظلمه یکون فی العین والنفس الذی یاخذ الرجل إذا مشى یاخذه باللیل إذا نام» [2]یعنی «هرگاه چهار ماهه شود برای تاری چشم مفید است و برای تنگی نفس در حال راه رفتن، شب موقع خواب مصرف کند.» تنگی نفس موقع راه رفتن به علت گرفتگی عروق کرونر قلب است و با آسم تفاوت دارد، آسم در هر حالتی می‌تواند اتفاق بیافتد.

 

درمان سوم خضاب است، پیامبر (ص)می‌فرمایند: «درهم فی الخضاب أفضل من نفقه ألف درهم فی سبیل الله، وفیه أربع عشره خصله: یطرد الریح من الاذنین، ویجلو الغشاوه عن البصر، ویلین الخیاشیم.» [3]یعنی «یک درهم خرج کردن در رنگ کردن مو بهتر است از خرج کردن هزار درهم در راه خدا، و در آن چهارده فایده دارد، التهاب گوش را طرد می‌کند، و تاری چشم را برطرف می‌کند، و سینوس‌ها را نرم می‌کند 

 

[1] مکارم الاخلاق، رضی الدین أبی نصر الحسن بن الفضل الطبرسی، ص76.

 

[2] طب الأئمه، ابن سابور الزیات، ص126.

 

[3]الخصال، شیخ صدوق، ص497.

 

(آیت الله تبریزیان)

0
شب‌کوری

درمان آن دعا است، در روایت آمده: «به امام کاظم (ع)عرض کردم، شکایت می‌کنم به شما از مشکلی که در چشم دارم و شب‌کور شده‌ام، اگر صلاح می‌دانید چیزی به من یاد بدهید، امام فرمودند این آیه را بنویس ﴿اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکَاهٍ فِیهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِی زُجَاجَهٍ الزُّجَاجَهُ کَأَنَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِن شَجَرَهٍ مُّبَارَکَهٍ زَیْتُونِهٍ لَّا شَرْقِیَّهٍ وَلَا غَرْبِیَّهٍ یَکَادُ زَیْتُهَا یُضِیءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَى نُورٍ یَهْدِی اللَّهُ لِنُورِهِ مَن یَشَاءُ وَیَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ﴾، سه مرتبه در ظرفی شیشه‌ای سپس آن را بشوی و آب آن را در یک شیشه قرار بده و با آن سرمه بکش، کمتر از صد میل سرمه کشیدم و چشمم خوب شد و بهتر از قبل شد.»

 

بهتر است که برای نوشتن از زعفران و مشک و یا زعفران تنها استفاده شود و برای شستن از آب باران استفاده شود. این روایت در مکارم الاخلاق آمده و خیلی معتبر نیست، البته ما می‌گوییم که روایات طبی مانند احکام و فقه نیست که بحث تقیه در کار باشد ولی چون اولین کاری بوده که در این زمینه شده و لازم بود که مستحکم باشد پس حتی الامکان به اعتبار روایات توجه شده است.

 

] سوره نور، آیه35

 

] مکارم الاخلاق، رضی الدین أبی نصر الحسن بن الفضل الطبرسی، ص375.

 

 

(آیت الله تبریزیان)

0
درمان خشکی چشم چیست؟ جواب: خوردن عدس و سویق عدس اشک چشم را زیاد می‌کند. بعضی سفارش می‌کنند که در محرم به مردم عدس بدهند. در کنار آن از سرفه کافوری استفاده کنند که اگر مجرای اشک بسته باشد با آن باز بشود. (آیت الله تبریزیان)

2
نعوظ در میل جنسی

 

استاد صاحب الامری:

 

▪️داروهای بسیاری برای نعوظ استفاده می شود چه گیاهی وچه شیمیایی،متاسفانه حال حاضر بیشتر مردها مشکل نعوظ در رابطه جنسی پیدا کرده اند.این مشکل خانمانسوز است کانون گرم زناشویی را سست وریشه کن می کند

0
عوارض زیاد نشستن در دستشویی

بعضی از بیماری هایی که به خاطر زیاد نشستن در دستشویی ایجاد می شوند:

1. بیماری داء الفیل

2.مرض بواسیر

3.اختلال و بیماری در کبد

و.

معمولاً زیاد نشستن در دستشویی به خاطر سختی در دفع و مرض یبوست است،که برای درمان یبوست بایستی غلبه ی سودا درمان شود. و همچنین از ملین ها استفاده شود.برای درمان غلبه ی سودا از سودا زا ها مثل روغن های نباتی پرهیز و و از سودا بر ها مثل بادنجان،مویز،روغن زیتون و. زیاد استفاده شود.

0
 

امام رضا علیه السلام فرمودند:

 

اِستَکثِروا مِنَ اللُّبانِ وَاستَبقوهُ وَامضَغوهُ، وأحَبُّهُ إلَیَّ المَضغُ؛ فَإِنَّهُ یَنزِفُ بَلغَمَ المَعِدَهِ ویُنَظِّفُها، ویَشُدُّ العَقلَ، ویُمرِئُ الطَّعامَ.

 

فراوان کندر بخورید، آن را در دهان نگه دارید و بجوید، جویدن آن برایم دوست داشتنی تر است. بلغم معده را می زداید و آن را تمیز می کند. عقل را استحکام می بخشد و غذا را گوارا می نماید.

 

مکارم الأخلاق، جلد 1، صفحه 423ـ424، حدیث 1442

0
الإمام الصادق علیه السلام: إیّاکَ وَالسِّواکَ فِی الحَمّامِ؛ فَإِنَّهُ یورِثُ وَباءَ الأَسنانِ.

 

امام صادق علیه السلام: از مسواک زدن در حمّام، حذر کن؛ چرا که وباى دندان‌ها را در پى مى آورد.

 

. علل الشرائع، ص 292

0
فواید مسواک زدن:

 

 

1.سفید کننده ی دندان ها

 

2.برطرف کننده ی بیماری های دندان

 

3.پاک کننده ی دهان

 

4.خوشبو کننده ی دهان

 

5.تقویت کننده ی لثه ها

 

6.برطرف کننده ی جرم دندان

 

7.درمان غلبه ی بلغم

 

8.کاهنده ی اشک چشم(درمان آبریزش چشم)

 

9.تقویت کننده ی بینایی

 

10.برطرف کننده ی تاری چشم

 

11.افزایش اشتها به غذا

 

12.هضم کننده ی غذا

 

13.تقویت حافظه

 

14.زیاد کننده ی عقل

 

15.درمان هم و غم و افسردگی

 

16.شیطان را دور می کند

 

17.ملائکه را جذب می کند

 

18.سبب رضایت و خشنودی خداوند می شود

 

19.وسوسه ی سینه را از بین می برد و موجب شادی می شود.

 

20.ترمیم و چاق کننده ی لثه (اختصاص به چوب اراک دارد.)

 

نکته:مسواک های پلاستیکی امروزی مضر هستند و اکثر خواص فوق مربوط به مسواک اراک و زیتون است.